هرمنوتیک
هرمنوتیک و اجتهاد در فقه سیاسی هرمنوتیک و اجتهاد در فقه سیاسی

شناخت و فهم سنجیدۀ روشهای جدید و بازخوانی، بازسازی و بازفهمی روش‌های بومی در مقایسه با روش‌های جدید، امری بایسته است. این اثر تلاش دارد تا در رویکردی مقایسه‌ای به افقهای مشترک و افتراق اجتهاد و هرمنوتیک بپردازد و با بررسی مناسبات اجتهاد با دشواره‌های مرتبط با هرمنوتیک، زوایای پیدا و پنهان و ضعف و قوت آن را نشان دهد. پویایی و تحول‌آفرینی در استنباطات سیاسی ـ اجتماعی و فهم روزآمد از متون دینی همراه با اصالت از ویژگی‌های اجتهاد است که شاید بتوان به تأثیر آن در روش اجتهاد، اهتمام ورزید.

به‌اهتمام: سیدکاظم سیدباقری

تهیه: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی

نوبت چاپ: اول،1394

صفحات: 216

قطع: رقعی، شومیز

قیمت: 130000 ریال

کد: 335

فايلها
هرمنوتيک.jpg 40.492 KB
کلمات کليدي
معرفی آثار

درآمدی بر فلسفه سیاسی اسلامی
مباحث سیاسی بحارالانوار
روحانیت و انقلاب اسلامی
  • 1395/2/28 سه‌شنبه روحانیت و انقلاب اسلامی
    بی‌تردید روحانیت در عصر جمهوری اسلامی وارد عرصه خطیری شده است. این وضعیت که در نظام‌های سیاسی پیش از انقلاب اسلامی کمتر به چشم می‌آید، روحانیت را در موقعیت جدیدی قرار داده و رویاروی با آسیب‌های متعددی کرده است. توجه و رفع این آسیب‌ها به مفهوم بازگشت روحانیت به مسجد و محراب نیست، بلکه به معنای حضور در صحنه و رفع معایب آن است. این مجموعه‌ توجه به این دغدغه و تلاش جهت آگاهی روحانیان معزز از این گونه مسائل است.
درآمدی بر فلسفه سیاسی اسلامی
مباحث سیاسی بحارالانوار